Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1047 FG: 1008 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 1546 g Vienna 7 EBC 1134 g Aroma Malt 150 EBC 773 g Munich Malt 20 EBC 515 g Cara Munich I 100 EBC 618 g Special B 300 EBC 515 g Wheat Malt 3 EBC 206 g Unmalted Wheat 3 EBC 825 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 4.7 % 25 g 60 min Hallertauer Mittelfruh 4.7 % 25 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] 2,5 kg blåbær [B]Meskeinformasjon[/B] 70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer. Umaltet hvete meskes, sammen med 10 % av malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten. Solerabrygging på eikefat [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3763 Roesela Gjærmengde: 4 pk. Informasjon om gjæring: 4 pk Wyeast 3763 Roeselare Blend. Supplert med 50 gr. US05 09.02.2016. Brukt 1/2 kg Demerasukker for å få opp OG. Oksygen i ett minutt før gjær ble tilsatt. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2016 Flasket: 13. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F