Brygger: Øyvind Winding-Stavseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1054 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,4 kg vienna 21, kg münchner mørk 0,2 kg surmalt 0,06 kg carafa special II [B]Humle og krydder[/B] 20 g H. Magnum 12,7 % 60 min 20 g H. Mittelfrüh 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Enstegs infusjonsmesk 65C i 60 min Utmesk på 76C 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP940 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæret på 10-13C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. desember 2016 Flasket: 11. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N