Brygger: Øyvind Winding-Stavseth
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1054
FG: 1014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 27 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,4 kg vienna
21, kg münchner mørk
0,2 kg surmalt
0,06 kg carafa special II

[B]Humle og krydder[/B]
20 g H. Magnum 12,7 % 60 min
20 g H. Mittelfrüh 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Enstegs infusjonsmesk 65C i 60 min
Utmesk på 76C 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP940
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10-13C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. desember 2016
Flasket: 11. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N