Brygger: Marius Midtsand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Ja OG: 1140 FG: 1035 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 14,0% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 187 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 kg Chocolate Malt 1 kg Dark Crystal 0,5 kg Black Malt 0,5 kg Flaked Oats 0,5 kg Cara Pils 0,5 kg Havre 0,3 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 25 gram 60 min Magnum 25 gram 30 min Magnum 25 gram 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Mørk kokesjokolade 2 kg Lactose 500 gram Kakaonibs 140 gram Marshmellow 500 gram [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 68 grader i tre timer [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP045 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Satt gjærstater noen dager i forveien Hovedgjæring 20 grader i 14 dager 7 dager på 18 grader 9 dager på 5 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. september 2017 Flasket: 16. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N