Brygger: Marius Midtsand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: Ja
OG: 1140
FG: 1035
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 14,0%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 187 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 7 kg
Chocolate Malt 1 kg 
Dark Crystal 0,5 kg 
Black Malt  0,5 kg 
Flaked Oats 0,5 kg 
Cara Pils 0,5 kg
Havre 0,3 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 25 gram 60 min
Magnum 25 gram 30 min
Magnum 25 gram 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Mørk kokesjokolade 2 kg
Lactose 500 gram
Kakaonibs 140 gram 
Marshmellow 500 gram

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 68 grader i tre timer

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP045
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Satt gjærstater noen dager i forveien 

Hovedgjæring 20 grader i 14 dager 
7 dager på 18 grader 
9 dager på 5 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. september 2017
Flasket: 16. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N