Brygger: Jan Erik Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1050 FG: 1006 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 g Castle Pils, EBC 3 1500 g Weyermann Munich Type II, EBC 25 1200 g Castle Wheat Blanc, EBC 3 150 g Castle Cara Gold, EBC 120 150 g Weyermann Abbey, EBC 55 [B]Humle og krydder[/B] 25g, 15 min:13,3 Galena IBU 16 25g, 15 min:5,7 EKG IBU 7 25g, 15 min: 4,2 Fuggles IBU 5 [B]Andre ingredienser[/B] Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 65ºC, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 585 Gjærmengde: 2 rør m/ 2l starter Informasjon om gjæring: Romtemperatur, ca 20-22ºC i 21 dager Ved flasking er det brukt 6 g/l raffinert sukker og det er tilsatt 1 rør med WLP 653 (B.Lambicus) [B]Kommentarer[/B] Lavt preg av Lambicus enda pga lav lagringstemperatur i kjeller - da det er vinter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. november 2015 Flasket: 12. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N