Brygger: Jan Erik Garshol
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1050
FG: 1006
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3000 g Castle Pils, EBC 3
1500 g Weyermann Munich Type II, EBC 25
1200 g Castle Wheat Blanc, EBC 3
150 g Castle Cara Gold, EBC 120
150 g Weyermann Abbey, EBC 55

[B]Humle og krydder[/B]
25g, 15 min:13,3 Galena IBU 16
25g, 15 min:5,7 EKG IBU 7
25g, 15 min: 4,2 Fuggles IBU 5

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish Moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
65ºC, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 585
Gjærmengde: 2 rør m/ 2l starter
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur, ca 20-22ºC
i 21 dager

Ved flasking er det brukt 6 g/l raffinert sukker og det er tilsatt 1 rør med WLP 653 (B.Lambicus)

[B]Kommentarer[/B]
Lavt preg av Lambicus enda pga lav lagringstemperatur i kjeller - da det er vinter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. november 2015
Flasket: 12. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N