Brygger: Marius Høye Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1070
FG: 1009
Mengde vørter: 24,5l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 8,1%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gram Wheat malt
2000 gram Munich malt
2000 gram Pils malt
300 gram Caramunich 2
300 gram Maltodextrine
150 gram Roasted Wheat
100 gram Special B
60 gram Carafa 3 Special

[B]Humle og krydder[/B]
44 gram Hallertauer Mittelfrueh 4,3% 60 min
30 gram Tettnanger 3,6% 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1ts gjærnæring
1kpsl servomyces
1ts irish moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
1t@ 67 grC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP351
Gjærmengde: 320 bill celler
Informasjon om gjæring:
Tilsatt O2 i 1 min ved 1L/min før gjærtilsetning
Gjæret i 9 dager ved 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. juli 2012
Flasket: 7. august 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N