Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1070 FG: 1009 Mengde vørter: 24,5l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 8,1% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gram Wheat malt 2000 gram Munich malt 2000 gram Pils malt 300 gram Caramunich 2 300 gram Maltodextrine 150 gram Roasted Wheat 100 gram Special B 60 gram Carafa 3 Special [B]Humle og krydder[/B] 44 gram Hallertauer Mittelfrueh 4,3% 60 min 30 gram Tettnanger 3,6% 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 1ts gjærnæring 1kpsl servomyces 1ts irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] 1t@ 67 grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP351 Gjærmengde: 320 bill celler Informasjon om gjæring: Tilsatt O2 i 1 min ved 1L/min før gjærtilsetning Gjæret i 9 dager ved 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. juli 2012 Flasket: 7. august 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N