Brygger: Tore Garder Larsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1073 FG: 1014 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 134,0 Beregnet farge: 30,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6 kg Pale malt 0,7 kg Caramel malt Dark 0,6 kg Crystal malt 60L 0,4 kg Caramel malt Lys 0,4 kg Caramel malt pils [B]Humle og krydder[/B] Columbus/Tomahawk Simcoe Centennial [B]Andre ingredienser[/B] Mesking: Salter pH 5,2 buffer Koking: Gjærnæring Irish Moss Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 1 trinn mesking ved 67C i en time Utmesking ved 77C i 10 minutter Sparging med vann med 76C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 California al Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: 2,5 liter gjærstarter i ett døgn med røring. Gjæring på plasttank ved ca. 20C i 1 uke. Stakk om til ny tank og tørrhumlet på den. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. oktober 2013 Flasket: 28. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N