Brygger: Tore Garder Larsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1073
FG: 1014
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 134,0
Beregnet farge: 30,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6 kg Pale malt
0,7 kg Caramel malt Dark
0,6 kg Crystal malt 60L
0,4 kg Caramel malt Lys
0,4 kg Caramel malt pils

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus/Tomahawk
Simcoe
Centennial

[B]Andre ingredienser[/B]
Mesking:
Salter
pH 5,2 buffer

Koking:
Gjærnæring
Irish Moss
Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
1 trinn mesking ved 67C i en time
Utmesking ved 77C i 10 minutter
Sparging med vann med 76C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001 California al
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
2,5 liter gjærstarter i ett døgn med røring.
Gjæring på plasttank ved ca. 20C i 1 uke. Stakk om til ny tank og tørrhumlet på den.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. oktober 2013
Flasket: 28. oktober 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N