Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1050 FG: 1016 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 32 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4200 gr. Maris Otter, EBC 6,5 405 gr. Amber, EBC 45 95 gr. Amber, EBC 100 150 gr. Aromamalt, EBC 75 50 gr. Chocolate Malt, EBC 1200 300 gr. Crystalmalt, EBC 120 [B]Humle og krydder[/B] 20 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 01:00 10 gr. East Kent Goldings Pellets, IBU 5,4, tid 00:10 18 gr. East Kent Goldings Pellets, IBU 5,4, tid 00:05 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader, 60 min 78 grader, 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP005 British Ale Y Gjærmengde: 200 ml. slurry Informasjon om gjæring: 18-20 grader 13 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. september 2016 Flasket: 19. oktober 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F