Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1050
FG: 1016
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 32 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4200 gr. Maris Otter, EBC 6,5
405 gr. Amber, EBC 45
95 gr. Amber, EBC 100
150 gr. Aromamalt, EBC 75
50 gr. Chocolate Malt, EBC 1200
300 gr. Crystalmalt, EBC 120

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 01:00
10 gr. East Kent Goldings Pellets, IBU 5,4, tid 00:10
18 gr. East Kent Goldings Pellets, IBU 5,4, tid 00:05

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader, 60 min
78 grader, 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP005 British Ale Y
Gjærmengde: 200 ml. slurry
Informasjon om gjæring:
18-20 grader 13 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. september 2016
Flasket: 19. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F