Brygger: Jone Gravdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,084 FG: 1,013 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 9,4% Beregnet IBU: 274,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8.2 kg Maris Otter 0.3 kg Hvetemalt 0.3 kg Krystall 40 (ca 80EBC) 0.58 kg Sukker [B]Humle og krydder[/B] 65 gram Magnum 90 min 40 gram Columbus (Tomahawk) 90 min 30g centennial 30 min 40g Citra 15 min 20g Centennial 15 min 30 g Centennial 10 min 30g Citra 10 min 30 g Centennial 0 min 30g Citra 0 min 45+45g Centennial tørrhumle( 6 og 10 dager) 45+45g Citra tørrhumle( 6 og 10 dager) [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 2.4g Kalsiumklorid 7,3g Gypsum 3,5g Epsom Salt (MgSO4) 1.6ml Lactol [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 65 grader 5 min på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 mill pr Ml/Plato Informasjon om gjæring: Startet på 17, økt til 20 i løpet av 48 timer. Siste del av gjæringen på 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2017 Flasket: 27. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N