Brygger: Jone Gravdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,084
FG: 1,013
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 9,4%
Beregnet IBU: 274,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8.2 kg Maris Otter
0.3 kg Hvetemalt
0.3 kg Krystall 40 (ca 80EBC)
0.58 kg Sukker

[B]Humle og krydder[/B]
65 gram Magnum 90 min
40 gram Columbus (Tomahawk) 90 min
30g centennial 30 min
40g Citra 15 min
20g Centennial 15 min
30 g Centennial 10 min
30g Citra 10 min
30 g Centennial 0 min
30g Citra 0 min
45+45g Centennial tørrhumle( 6 og 10 dager)
45+45g Citra tørrhumle( 6 og 10 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
2.4g Kalsiumklorid
7,3g Gypsum
3,5g Epsom Salt (MgSO4)
1.6ml Lactol

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 65 grader
5 min på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1 mill pr Ml/Plato
Informasjon om gjæring:
Startet på 17, økt til 20 i løpet av 48 timer. Siste del av gjæringen på 21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2017
Flasket: 27. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N