Brygger: Hans Christian Løberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1,072 FG: 1,020 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 9,5l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 50% Briess Bavarian Wheat 13% pils 25% hvete 10% Cara Munich 2% Carafa [B]Humle og krydder[/B] 35 g Hallertauer Mittelfrüh, 60 min 25 g Hallertauer Mittelfrüh, 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 24 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. september 2017 Flasket: 18. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N