Brygger: Hans Christian Løberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1,072
FG: 1,020
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 9,5l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
50% Briess Bavarian Wheat
13% pils
25% hvete
10% Cara Munich
2% Carafa

[B]Humle og krydder[/B]
35 g Hallertauer Mittelfrüh, 60 min
25 g Hallertauer Mittelfrüh, 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
24 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. september 2017
Flasket: 18. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N