Brygger: Håvard Vågstøl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 1053 FG: 1020 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,3% Beregnet IBU: 28,1 Beregnet farge: 65 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.20 kg Pale Malt (2 Row) UK 0.75 kg Caramel/Crystal Malt - 60L 0.75 kg Wheat Malt 0.35 kg Chocolate Malt 0.22 kg Roasted Barley 0.25 kg Lactose [B]Humle og krydder[/B] 23 g Simcoe 12,7% 60min [B]Andre ingredienser[/B] 1tsp Irish Moss 1tsp Wyeast Yeast Nutrient [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Nottingham Gjærmengde: 11g Informasjon om gjæring: 18-19 grader i cirka 30 dager, før fatlagring ved kjellertemperatur. [B]Kommentarer[/B] I utgangspunktet basert på en oppskrift fra HomeBrewTalk: http://www.homebrewtalk.com/f68/deception-cream-stout-141483/ [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. desember 2012 Flasket: 1. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F