Brygger: Rune Aasprong Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1064 FG: 1014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3500 Smoked Malt 1000 gram Pale Malt, Maris Otter 800 gram Munich Malt 550 g Caramel/Crystal Malt 30L 10 g Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] 28 gram Northern Brewer (10.5%) @ 60 min boil 20 gram Northern Brewer (10,50 %) @ 20,0 min boil. 20,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 0,0 min [B]Andre ingredienser[/B] 500 g einebær busk (greiner med busk og bær) - Lagt i oppvarming av vannet til bryggingen og brukt til mash (18.5L @73.1C) 0,50 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15,0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C @ 90 min. Fly sparge med 13.4 L vann @ 76.6 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP300 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 14 dager på 20 grader i mørkt rom. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. august 2012 Flasket: 28. august 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N