Brygger: Dag Buer
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1056
FG: 1016
Mengde vørter: 91,0l
Mengde ferdig øl: 80,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
14400 gr pilsnermalt
5600 gr Whole pale malt
1100 gr havreflak, ristet

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63-68 gr i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale s-04
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
7 dg ved 20-22 gr

[B]Kommentarer[/B]
Bryggeland Sarpsborg

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. august 2015
Flasket: 31. august 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N