Brygger: Dag Buer Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1056 FG: 1016 Mengde vørter: 91,0l Mengde ferdig øl: 80,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 14400 gr pilsnermalt 5600 gr Whole pale malt 1100 gr havreflak, ristet [B]Humle og krydder[/B] Cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63-68 gr i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale s-04 Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: 7 dg ved 20-22 gr [B]Kommentarer[/B] Bryggeland Sarpsborg [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. august 2015 Flasket: 31. august 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N