Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 7D Weizenbock)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1079
FG: 1020
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 65 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat Malt	5	EBC	8000	g	
Munich Malt	25	EBC	5000	g	
Special B	350	EBC	800	g	
Sauer Malt	5	EBC	400	g	
Chocolate Wheat	1000	EBC	400	g	
Cane Sugar (light)	20	EBC	320	g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle	4.9	%	100	g	60	min	
Hallertauer Mittelfruh	2.7	%	50	g	30	min	
Tettnanger	2.1	%	25	g	10	min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step	37	°C	20	min	
Mash step	52	°C	30	min	
Mash step	65	°C	60	min	
Mash step	78	°C	10	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3068 Weihenstephan
Gjærmengde: 3 l. slurry
Informasjon om gjæring:
To dager på 17 og resten på 20

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. september 2016
Flasket: 16. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N