Brygger: Manfred Heun
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1042
FG: 1011
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 4,36%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6.5 kg Einkorn Hvete
5.5 kg Marris oter byggmalt
330 g sukker karbonering

[B]Humle og krydder[/B]
30 gram hallertau 6.5 prosent 60 min
15 gram hallertau 6.5 prosent 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
53 grader 20 min
62 grader 15 min
67 grader 30 min
78 grader 10 min
Koking 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safbrew WB-06
Gjærmengde: 40 g
Informasjon om gjæring:
17 dager ved 18 grader celsius
14 dager på flasker ved 19 grader
1.5 mnd i 10 grader celsius

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. januar 2013
Flasket: 5. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N