Brygger: Manfred Heun Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1042 FG: 1011 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 4,36% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.5 kg Einkorn Hvete 5.5 kg Marris oter byggmalt 330 g sukker karbonering [B]Humle og krydder[/B] 30 gram hallertau 6.5 prosent 60 min 15 gram hallertau 6.5 prosent 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 53 grader 20 min 62 grader 15 min 67 grader 30 min 78 grader 10 min Koking 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safbrew WB-06 Gjærmengde: 40 g Informasjon om gjæring: 17 dager ved 18 grader celsius 14 dager på flasker ved 19 grader 1.5 mnd i 10 grader celsius [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2013 Flasket: 5. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N