Brygger: Magnus Uv
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1048
FG: 1013
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 11,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9.0kg - Pilsner
1.0kg Caramel/Crystal Malt - 20L
1.0kg Munich Malt.

[B]Humle og krydder[/B]
25g Sterling @ 60.min
20g Mount Hood @ 5.min
20g Sterling @ 5.min
20g Willamette @ 5.min
-------------------------------------
15g Mount Hood @ FWP
15g Sterling @ FWP
15g Willamette @ FWP

[B]Andre ingredienser[/B]
3 stk Whirlffloc Tabletter @ 15.min
2 tsk Gjærnæring ( WLP ).

Oksygen

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs - WLP840
Gjærmengde: 3 rør på starter
Informasjon om gjæring:
Søndag i siste uke av totalt 4 uker ble temp hevet fra 12 grader til 13,5 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F