Brygger: Magnus Uv Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1048 FG: 1013 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 11,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.0kg - Pilsner 1.0kg Caramel/Crystal Malt - 20L 1.0kg Munich Malt. [B]Humle og krydder[/B] 25g Sterling @ 60.min 20g Mount Hood @ 5.min 20g Sterling @ 5.min 20g Willamette @ 5.min ------------------------------------- 15g Mount Hood @ FWP 15g Sterling @ FWP 15g Willamette @ FWP [B]Andre ingredienser[/B] 3 stk Whirlffloc Tabletter @ 15.min 2 tsk Gjærnæring ( WLP ). Oksygen [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs - WLP840 Gjærmengde: 3 rør på starter Informasjon om gjæring: Søndag i siste uke av totalt 4 uker ble temp hevet fra 12 grader til 13,5 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F