Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1048 FG: 1008 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 5,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 4,3 kg Flaket bygg 0,2 kg Acidulated malt 0,1 kg Melanoidin malt 0,1 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 18 g @ 60 min Southern aroma 20 g @ 15 min Southern aroma 10 g @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion 66 grader Utmesk 78 grader Skylte til 28 liters volum Kokt 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP940 Gjærmengde: 450 mrd celler Informasjon om gjæring: Gjær fra slurry Pitchet på 9 grader 10 dager på 10 grader 10 dager på 12 grader 2 dager i romtemperatur [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. desember 2016 Flasket: 28. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F