Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1048
FG: 1008
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 5,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 4,3 kg
Flaket bygg 0,2 kg
Acidulated malt 0,1 kg
Melanoidin malt 0,1 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 18 g @ 60 min
Southern aroma 20 g @ 15 min
Southern aroma 10 g @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion 66 grader
Utmesk 78 grader
Skylte til 28 liters volum
Kokt 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP940
Gjærmengde: 450 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Gjær fra slurry
Pitchet på 9 grader
10 dager på 10 grader
10 dager på 12 grader
2 dager i romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. desember 2016
Flasket: 28. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F