Brygger: Gustav Foseid
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1055
FG: 1010
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
325 g Carafa II
650 g Special W
100 g hvete
325 g havregryn
320 g münchener
4,70 kg pale ale maris otter

[B]Humle og krydder[/B]
50 g East Kent Golding 5,2% 60 minutter
20 g East Kent Golding 5 min
30 g East Kent Golding flameout

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader, 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret ca 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2018
Flasket: 26. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N