Brygger: Gustav Foseid Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1055 FG: 1010 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 325 g Carafa II 650 g Special W 100 g hvete 325 g havregryn 320 g münchener 4,70 kg pale ale maris otter [B]Humle og krydder[/B] 50 g East Kent Golding 5,2% 60 minutter 20 g East Kent Golding 5 min 30 g East Kent Golding flameout [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader, 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæret ca 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2018 Flasket: 26. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N