Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: Kaffe OG: 16,100 FG: 9,400 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 24,4 Beregnet farge: 77,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4300 gr maris otter pale 1000 gr munich 1 650 gr coffe malt 500 gr flaket havre 350 gr brown malt 200 gr roasted barley 150 gr chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnærning Klarning 50 gr kaldtrekt kaffe [B]Meskeinformasjon[/B] 57 gr 10 min 64 gr 25 min 69 gr 15 min 76 gr 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 22 gr Informasjon om gjæring: 20 gr 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2018 Flasket: 17. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F