Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser: Kaffe
OG: 16,100
FG: 9,400
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 24,4
Beregnet farge: 77,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4300 gr maris otter pale
1000 gr munich 1
650 gr coffe malt
500 gr flaket havre
350 gr brown malt
200 gr roasted barley
150 gr chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnærning
Klarning
50 gr kaldtrekt kaffe

[B]Meskeinformasjon[/B]
57 gr 10 min
64 gr 25 min
69 gr 15 min
76 gr 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 22 gr
Informasjon om gjæring:
20 gr 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2018
Flasket: 17. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F