Brygger: Reinhard Mjaatvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1069
FG: 1010
Mengde vørter: 56,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 20,4
Beregnet farge: 16,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
13,00 kg      Pilsner                      
1,00 kg       Candi Sugar, Amber

[B]Humle og krydder[/B]
70,00 gm  Styrian Goldings (75 min)   
30,00 gm  Saaz [ (15 min)            
30,00 gm  Saaz  (5 min)

[B]Andre ingredienser[/B]
1,00 tsp Calcium Chloride (Mash 90,0 mins) 
1,00 tsp Gypsum (Mash 90,0 mins)
1,00 Whirlfloc Tablet (Boil 10,0 mins) 
2,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 10,0 mins)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Saccharification-1  62,0 C 45 min 
Saccharification-2  68,0 C 45 min 

Flysparge to obtain 56 liters of wort.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast Labs 3522
Gjærmengde: 5 liter starter
Informasjon om gjæring:
Ferment at 26/28 Celcius until FG 1010 is reached

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2017
Flasket: 10. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N