Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1069 FG: 1010 Mengde vørter: 56,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 20,4 Beregnet farge: 16,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 13,00 kg Pilsner 1,00 kg Candi Sugar, Amber [B]Humle og krydder[/B] 70,00 gm Styrian Goldings (75 min) 30,00 gm Saaz [ (15 min) 30,00 gm Saaz (5 min) [B]Andre ingredienser[/B] 1,00 tsp Calcium Chloride (Mash 90,0 mins) 1,00 tsp Gypsum (Mash 90,0 mins) 1,00 Whirlfloc Tablet (Boil 10,0 mins) 2,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 10,0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] Saccharification-1 62,0 C 45 min Saccharification-2 68,0 C 45 min Flysparge to obtain 56 liters of wort. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast Labs 3522 Gjærmengde: 5 liter starter Informasjon om gjæring: Ferment at 26/28 Celcius until FG 1010 is reached [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2017 Flasket: 10. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N