Brygger: Bodil og Morten Hallvard Stensrud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 1066
FG: 1017
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 27 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC 5500 g  
Munich Malt 25 EBC 5500 g  
Cara Amber 70 EBC 500 g  
Cara Red 50 EBC 1500 g  
Cara Pils 5 EBC 500 g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer 3.4 % 63 g 90 min  
Hallertauer 2.4 % 63 g 30 min  
Saaz 2.2 % 63 g 30 min  
Perle 5.1 % 63 g dry

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 68 gr.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 2206 Bavarian Lager
Gjærmengde: 1 liter
Informasjon om gjæring:
Fermentation 2206 Bavarian Lager 20 °C 2 days  
Fermentation No yeast added 15 °C 2 days  
Fermentation No yeast added 9 °C 21 days  
Lagering No yeast added 2 °C 14 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. juni 2106
Flasket: 5. juli 2106
Filtrert: Nei
Karbonering: N