Brygger: Bodil og Morten Hallvard Stensrud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1066 FG: 1017 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 5500 g Munich Malt 25 EBC 5500 g Cara Amber 70 EBC 500 g Cara Red 50 EBC 1500 g Cara Pils 5 EBC 500 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer 3.4 % 63 g 90 min Hallertauer 2.4 % 63 g 30 min Saaz 2.2 % 63 g 30 min Perle 5.1 % 63 g dry [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 68 gr. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 2206 Bavarian Lager Gjærmengde: 1 liter Informasjon om gjæring: Fermentation 2206 Bavarian Lager 20 °C 2 days Fermentation No yeast added 15 °C 2 days Fermentation No yeast added 9 °C 21 days Lagering No yeast added 2 °C 14 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. juni 2106 Flasket: 5. juli 2106 Filtrert: Nei Karbonering: N