Brygger: Laurits Måseidvåg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1050 FG: 1014 Mengde vørter: 46,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 25,8 Beregnet farge: 74,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg Pale Malt 1 kg Chocolate Malt 1 kg Havre 0.5 kg Black Barley 0.5 kg Brown Sugar [B]Humle og krydder[/B] 30 gr Chinook kok i 60 min alpha 3.5 % 38 gr Styrian Goldings kok 45 min alpha 4.5 % 28.3 gr Hallertauer kok 45 min alpha 3.9% 10 gr Northern Brewer kok 6 min alpha 10.2 % [B]Andre ingredienser[/B] 2 tabletter klaingsmiddel siste 15 min skylte med 2 liter vann 78 grader c [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 68 grader C i 75 min deretter 78 grader C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale American Us-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: gjæring i 5 døgn 20 gr C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. mai 2013 Flasket: 7. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F