Brygger: Matthew Arens
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1053
FG: 1014
Mengde vørter: 17,0l
Mengde ferdig øl: 11,5l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 13,8
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1.4kg Hvete malt
600g Pilsner malt
600g Munich type I malt

[B]Humle og krydder[/B]
7g Perle pellets 9.2% 45 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67C i 60 minutter
76C i 15 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY3068
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:
16-17C i 17 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. februar 2013
Flasket: 13. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N