Brygger: Matthew Arens Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1053 FG: 1014 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 11,5l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 13,8 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1.4kg Hvete malt 600g Pilsner malt 600g Munich type I malt [B]Humle og krydder[/B] 7g Perle pellets 9.2% 45 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67C i 60 minutter 76C i 15 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY3068 Gjærmengde: Informasjon om gjæring: 16-17C i 17 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. februar 2013 Flasket: 13. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N