Brygger: Stig Norby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1095 FG: 1020 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 51 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] - 6,5kg Pilsnermmalt - 0,33kg Caramunich 100EBC - 0,25kg Munichmalt 19,7EBC - 0,10kg Aromatic malt 51,2EBC - 0,10kg Special W malt 300EBC - 0,01kg Chocolate malt 1000EBC - 0,40kg Candi Sugar dark 542EBC - 0,30kg Turbinado Sugar 20EBC [B]Humle og krydder[/B] - 15 gram Northern Brewer (8,5%) på 60 minutter - 14 gram Perle (8%) på 60 minutter - 100 gram rosiner på 15 minutter - 6 gram sitronskall på 15 minutter - 1 rød chilli, oppkuttet, på 15 minutter - 7 gram korianderfrø på 5 minutter - 5 gram Grains of Paradise på 5 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single Infusion, medium body 66,7 grader i 60 minutter 75 grader i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 Trappist Ale Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Gjæret på ca 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. august 2013 Flasket: 10. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N