Brygger: Stig Norby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1095
FG: 1020
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 51 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
- 6,5kg Pilsnermmalt
- 0,33kg Caramunich 100EBC
- 0,25kg Munichmalt 19,7EBC
- 0,10kg Aromatic malt 51,2EBC
- 0,10kg Special W malt 300EBC
- 0,01kg Chocolate malt 1000EBC
- 0,40kg Candi Sugar dark 542EBC
- 0,30kg Turbinado Sugar 20EBC

[B]Humle og krydder[/B]
- 15 gram Northern Brewer (8,5%) på 60 minutter
- 14 gram Perle (8%) på 60 minutter
- 100 gram rosiner på 15 minutter
- 6 gram sitronskall på 15 minutter
- 1 rød chilli, oppkuttet, på 15 minutter
- 7 gram korianderfrø på 5 minutter
- 5 gram Grains of Paradise på 5 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single Infusion, medium body
66,7 grader i 60 minutter
75 grader i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP500 Trappist Ale
Gjærmengde: 2 rør 
Informasjon om gjæring:
Gjæret på ca 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. august 2013
Flasket: 10. oktober 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N