Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1085 FG: 1020 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 22,5l Alkoholstyrke: 8,6% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 70 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Maltz Pale 4 Brown 0,9 Cara Pils 0,24 Red crystal 0,16 crystal 0,12 Chocolate 0,1 spraymalt 1,5 [B]Humle og krydder[/B] summit (høstet 2010) 60 14% 60 Amarillo 35 11,9% 20 Amarillo 35 11,9% 10 Amarillo tørrhumle i 10 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64C i 90 mins 78C i 10 mins [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: to rør i 1,5L starte Informasjon om gjæring: begynte på 17C, opp 1/2 C pr dag til 20 C. tilsatt O2; 1L i 90sek [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. desember 2013 Flasket: 28. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N