Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 11A Belgisk dubbel/Bruin) Ekstra ingredienser: OG: 1,067 FG: 1,009 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11,5kg pilsnermalt 1kg munich 1kg caramunich 2 0,5kg caramel rye 0,47kg amber malt 0,3kg crystal 400 2kg candi syrup D-180 1kg sukker [B]Humle og krydder[/B] 33g magnum 12% 2ml hopshot [B]Andre ingredienser[/B] whirlfloc gjærnæring Calcium Klorid Kalsium sulfat [B]Meskeinformasjon[/B] 65c i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp530 Gjærmengde: 3liter starter Informasjon om gjæring: 19c i 14dager, CC og 2mnd på eikefat [B]Kommentarer[/B] Lagret på eikefat [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. juni 2017 Flasket: 28. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F