Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 11A Belgisk dubbel/Bruin)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,067
FG: 1,009
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11,5kg pilsnermalt
1kg munich
1kg caramunich 2
0,5kg caramel rye
0,47kg amber malt
0,3kg crystal 400
2kg candi syrup D-180
1kg sukker

[B]Humle og krydder[/B]
33g magnum 12%
2ml hopshot

[B]Andre ingredienser[/B]
whirlfloc
gjærnæring 
Calcium Klorid
Kalsium sulfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
65c i 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp530
Gjærmengde: 3liter starter
Informasjon om gjæring:
19c i 14dager, CC og 2mnd på eikefat

[B]Kommentarer[/B]
Lagret på eikefat

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. juni 2017
Flasket: 28. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F