Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1,052 FG: 1,010 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 13,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, hvetemalt, acidmalt [B]Humle og krydder[/B] Ingen [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring og protoflock [B]Meskeinformasjon[/B] 66gr i 60 min og 75gr i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp672, 566 og 645 Gjærmengde: Mix Informasjon om gjæring: 4 måneder på 20 gr + ettergjæring på flaske. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2017 Flasket: 25. mai 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N