Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1,052
FG: 1,010
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 13,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, hvetemalt, acidmalt

[B]Humle og krydder[/B]
Ingen

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring og protoflock

[B]Meskeinformasjon[/B]
66gr i 60 min og 75gr i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp672, 566 og 645
Gjærmengde: Mix
Informasjon om gjæring:
4 måneder på 20 gr + ettergjæring på flaske.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2017
Flasket: 25. mai 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N