Brygger: Henrik Arild Sandbæk
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13D Andre røykøl (basistype 3B Bock)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1068
FG: 1018
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1000 gr. Weyermann Whiskey malt
1000 gr.Castle Røykt malt (tourbe)
1000 gr Weyermann Røyk malt
1000 gr Weyermann Eike røkt Hvete malt
3000 gr Castle Munchener malt ebc 25
1200 gr Hjemmerøykt pils malt (hickory tre)
  500 gr maltodextrine

[B]Humle og krydder[/B]
East kent blomst 40 gram (5%) i 60 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
malten er mesket i 23 liter ved 69 grader.i 60 min
siling i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308 Munich lager
Gjærmengde: 1 pk.
Informasjon om gjæring:
Gjæring i 13 grader i 13 dager.
Ettergjæring på fat i 13 grader i 8 dager.
Lagret på fat 0-4 grader ca 6 uker.

[B]Kommentarer[/B]
Røyke malt i fokus på denne !

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. desember 2012
Flasket: 24. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N