Brygger: Henrik Arild Sandbæk Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13D Andre røykøl (basistype 3B Bock) Ekstra ingredienser: OG: 1068 FG: 1018 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1000 gr. Weyermann Whiskey malt 1000 gr.Castle Røykt malt (tourbe) 1000 gr Weyermann Røyk malt 1000 gr Weyermann Eike røkt Hvete malt 3000 gr Castle Munchener malt ebc 25 1200 gr Hjemmerøykt pils malt (hickory tre) 500 gr maltodextrine [B]Humle og krydder[/B] East kent blomst 40 gram (5%) i 60 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] malten er mesket i 23 liter ved 69 grader.i 60 min siling i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Munich lager Gjærmengde: 1 pk. Informasjon om gjæring: Gjæring i 13 grader i 13 dager. Ettergjæring på fat i 13 grader i 8 dager. Lagret på fat 0-4 grader ca 6 uker. [B]Kommentarer[/B] Røyke malt i fokus på denne ! [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2012 Flasket: 24. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N