Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1042
FG: 1010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,3l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3700 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 5
550 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 120
100 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 275
30 gr. Chocolate Pale malt, EBC 600
80 gr. Aromamalt, EBC 75
10 gr. Carafa Special II, EBC 1150
200 gr. Havregryn , EBC 2

[B]Humle og krydder[/B]
25 gr. Northern Brewer , IBU 5,5 tid 01:00
10 gr. East Kent Goldings, IBU 5,1 tid 00:10

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader, 60 min
73 grader, 15 min
78 grader, 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001 California Al
Gjærmengde: 81 ml. Slurry
Informasjon om gjæring:
19-21 grader 13 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. september 2017
Flasket: 21. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F