Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1042 FG: 1010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,3l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3700 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 5 550 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 120 100 gr. Maris Otter Pale ale malt, EBC 275 30 gr. Chocolate Pale malt, EBC 600 80 gr. Aromamalt, EBC 75 10 gr. Carafa Special II, EBC 1150 200 gr. Havregryn , EBC 2 [B]Humle og krydder[/B] 25 gr. Northern Brewer , IBU 5,5 tid 01:00 10 gr. East Kent Goldings, IBU 5,1 tid 00:10 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader, 60 min 73 grader, 15 min 78 grader, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 California Al Gjærmengde: 81 ml. Slurry Informasjon om gjæring: 19-21 grader 13 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. september 2017 Flasket: 21. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F