Brygger: Per Gulbrandsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1C Tsjekkisk pilsner
OG: 1052
FG: 1011
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt  3 EBC  7100g
Caragold  9 EBC   67g
Caramalt 30 EBC 1233g
Carabohemian 200 EBC 300g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 14.2% alpha 19 g 60 minutes
Saaz 4% alpha 70 g 30 minutes
Saaz 4% alpha 69 g 10 minutes
Saaz 4% alpha 69 g 1 minute

[B]Andre ingredienser[/B]
CaSO4 1g og CaCl2 2 g  pr 10 liter vann. Gjærnæring og klarningsmiddel.

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 degrees for 70 minutes, 71 degrees for 20 minutes.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W-34/70
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
Fermented at 9.5 degrees C for 28 days.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2013
Flasket: 13. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F