Brygger: Per Gulbrandsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1052 FG: 1011 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 7100g Caragold 9 EBC 67g Caramalt 30 EBC 1233g Carabohemian 200 EBC 300g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 14.2% alpha 19 g 60 minutes Saaz 4% alpha 70 g 30 minutes Saaz 4% alpha 69 g 10 minutes Saaz 4% alpha 69 g 1 minute [B]Andre ingredienser[/B] CaSO4 1g og CaCl2 2 g pr 10 liter vann. Gjærnæring og klarningsmiddel. [B]Meskeinformasjon[/B] 67 degrees for 70 minutes, 71 degrees for 20 minutes. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: Fermented at 9.5 degrees C for 28 days. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2013 Flasket: 13. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F