Brygger: Sigurd Øien-Ødegaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,072 FG: 1,013 Mengde vørter: 100,0l Mengde ferdig øl: 100,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 76,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner 21 kg Munich 4 kg Sauermalt 2 kg Carapils 1 kg Rolled oats 0.75 kg [B]Humle og krydder[/B] 130g Chinook @60 min 50g Cascade + 25g Chinook + 25g Citra @10 min 50g Cascade + 25g Chinook + 25g Citra @5 min 100g Cascade + 25g Chinook + 25g Citra @1 min 100g Cascade + 50g Chinook + 50g Citra @0 min 400g Cascade + 100g Chinook + 200g Citra @tørrhumling [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1 h, 65C. 20 g CaSO4 og 10 g MgSO4 som vannjustering. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1200 mrd celler Informasjon om gjæring: 21 grader, 4 dager. 4 dager tørrhumling. Kjøling til 4 grader før tapping. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2014 Flasket: 12. mai 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N