Brygger: Trond Sæther
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6A Engelsk IPA
OG: 1,060
FG: 1,012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 54,7
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
- Muntons Maris Otter pale ale malt
- Torrified wheat
- Caramel malt

[B]Humle og krydder[/B]
Vic Secret humle
Amarillo humle
Ahtanum humle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 67 grader
30 min utmesk på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 22 g
Informasjon om gjæring:
Gjæret 3 uker på 20,5 grader

[B]Kommentarer[/B]
Bryggelauget heter Bakketun Brygghus og holder til i Spydeberg i Østfold.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2016
Flasket: 30. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F