Brygger: Trond Sæther Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6A Engelsk IPA OG: 1,060 FG: 1,012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 54,7 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] - Muntons Maris Otter pale ale malt - Torrified wheat - Caramel malt [B]Humle og krydder[/B] Vic Secret humle Amarillo humle Ahtanum humle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 67 grader 30 min utmesk på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 22 g Informasjon om gjæring: Gjæret 3 uker på 20,5 grader [B]Kommentarer[/B] Bryggelauget heter Bakketun Brygghus og holder til i Spydeberg i Østfold. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2016 Flasket: 30. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F