Brygger: Bjarte Nataas
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt             - 2500g
Pale malt           - 1250g
Vienna malt       -   650g
Hvetemalt         -   250g
Lys kandissirup -   400g

[B]Humle og krydder[/B]
40g Fuggles - 60min
40G Hallertauer Hersbrucker - 10min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 grader - 30min
70 grader - 30min
76 grader - 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 1M/L/P
Informasjon om gjæring:
20-25 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. desember 2016
Flasket: 1. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N