Brygger: Bjarte Nataas Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt - 2500g Pale malt - 1250g Vienna malt - 650g Hvetemalt - 250g Lys kandissirup - 400g [B]Humle og krydder[/B] 40g Fuggles - 60min 40G Hallertauer Hersbrucker - 10min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 grader - 30min 70 grader - 30min 76 grader - 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 1M/L/P Informasjon om gjæring: 20-25 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. desember 2016 Flasket: 1. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N