Brygger: Jørund H. Eggen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1,049 FG: 1,013 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt Flaket Havre Cara Clear Crystal Gold [B]Humle og krydder[/B] Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion mesk på 68 grader Utmesk på 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 200 mrd celler Informasjon om gjæring: 20 grader i to uker tørrhumling på keg [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2017 Flasket: 20. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F