Brygger: Jørund H. Eggen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4D Engelsk golden ale
OG: 1,049
FG: 1,013
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt
Flaket Havre
Cara Clear
Crystal Gold

[B]Humle og krydder[/B]
Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion mesk på 68 grader
Utmesk på 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 200 mrd celler
Informasjon om gjæring:
20 grader i to uker
tørrhumling på keg

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. januar 2017
Flasket: 20. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F