Brygger: Per Arne Nonsvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,082 FG: 1,021 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 8,4% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10,8 kg. Pilsnermalt 8,4 kg. Munichmalt 1,4 kg. Aromaticmalt 1,2 kg. Carared 1,0 kg. Melanoidinmalt 0,6 kg. Chocolatemalt [B]Humle og krydder[/B] 50 g. Magnum 12,5% 60 min 10 g. Magnum 12,5% 45 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 65 °C i 70 min. Utmesk 78 °C i 10 min Dobbelmesk i Speidel [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 1 rør i starter Informasjon om gjæring: 28 dager 10 °C 6 dager 18 °C 3 dager coldcrash 5 °C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. mars 2016 Flasket: 18. april 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N