Brygger: Per Arne Nonsvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,082
FG: 1,021
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 8,4%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10,8 kg. Pilsnermalt
8,4 kg. Munichmalt
1,4 kg. Aromaticmalt
1,2 kg. Carared
1,0 kg. Melanoidinmalt
0,6 kg. Chocolatemalt

[B]Humle og krydder[/B]
50 g. Magnum 12,5% 60 min
10 g. Magnum 12,5% 45 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 65 °C i 70 min.
Utmesk 78 °C i 10 min

Dobbelmesk i Speidel

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 1 rør i starter
Informasjon om gjæring:
28 dager 10 °C
6 dager 18 °C
3 dager coldcrash 5 °C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. mars 2016
Flasket: 18. april 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N