Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1058 FG: 1014 Mengde vørter: 49,0l Mengde ferdig øl: 32,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gram Weyermann Pilsnermalt. 4000 gram Weyermann Munich 1 1670 gram Weyermann Crystalmalt 330 gram Weyermann Caracrystal [B]Humle og krydder[/B] 60 gram Saaz 3,7% Pellets 60 min. 70 gram Saaz 3,7% Hel 20 min. 80 gram Saaz 3,7% Hel 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 16 gram Irish moss 15 min. 1 ts Wyeast gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 80 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Munich Lager Gjærmengde: 1 liter slurry Informasjon om gjæring: 23 dager 9 C. [B]Kommentarer[/B] Koketid 90 minutter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. oktober 2012 Flasket: 4. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F