Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1058
FG: 1014
Mengde vørter: 49,0l
Mengde ferdig øl: 32,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gram Weyermann Pilsnermalt.
4000 gram Weyermann Munich 1
1670 gram Weyermann Crystalmalt
330   gram Weyermann Caracrystal

[B]Humle og krydder[/B]
60 gram Saaz 3,7% Pellets  60 min.
70 gram Saaz 3,7% Hel       20 min.
80 gram Saaz 3,7% Hel        5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
16 gram Irish moss  15 min.
1 ts Wyeast gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader  80 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308 Munich Lager
Gjærmengde: 1 liter slurry
Informasjon om gjæring:
23 dager  9 C.

[B]Kommentarer[/B]
Koketid 90 minutter.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. oktober 2012
Flasket: 4. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F