Brygger: Arne Martin Aurlien Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1055 FG: 1014 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 g pale malt 1000 g brunmalt 200 g havregryn 100 g medium krystallmalt 100 g mørk krystallmalt 100 g black malt [B]Humle og krydder[/B] 26 g target pellets 10,5% 60 min 26 g fuggle pellets 5,1% 10 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering i meskevann: 3 g CaSO4 1 g NaHCO3 5 g CaCO3 6 g Klar Urt 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 90 minutter 78 grader 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP037 Gjærmengde: 3 pakker i 4 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader i 12 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. mars 2013 Flasket: 20. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F