Brygger: Georg Jensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1090
FG: 1018
Mengde vørter: 21,3l
Mengde ferdig øl: 19,8l
Alkoholstyrke: 9,6%
Beregnet IBU: 59,0
Beregnet farge: 27 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7000 gram Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC)                       
1000 gram Pale Malt, Maris Otter - Ristet i ovn 45 min ved 170c   
600 gram Crystal Malt - (70,0 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
50,00 g Target [11,00 %] - 60,0 min                      
20,00 g Fuggles [4,50 %] - 30,0 min                       
25,00 g Fuggles [4,50 % - 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts Irish moss 10 min 
Halv kapsel Servomyces 10 min
1 dråpe Foamcontrol 
50g eikechips medium toast tilsatt etter 12 dager
Karbonert med farin til 4 gram pr. liter

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 c i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007 Dry English Ale
Gjærmengde: 2 pakker i 1.5 liter starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved 19c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. august 2012
Flasket: 20. august 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N