Brygger: Georg Jensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1090 FG: 1018 Mengde vørter: 21,3l Mengde ferdig øl: 19,8l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 59,0 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7000 gram Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) 1000 gram Pale Malt, Maris Otter - Ristet i ovn 45 min ved 170c 600 gram Crystal Malt - (70,0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 50,00 g Target [11,00 %] - 60,0 min 20,00 g Fuggles [4,50 %] - 30,0 min 25,00 g Fuggles [4,50 % - 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts Irish moss 10 min Halv kapsel Servomyces 10 min 1 dråpe Foamcontrol 50g eikechips medium toast tilsatt etter 12 dager Karbonert med farin til 4 gram pr. liter [B]Meskeinformasjon[/B] 65 c i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Dry English Ale Gjærmengde: 2 pakker i 1.5 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret ved 19c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. august 2012 Flasket: 20. august 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N