Brygger: Vidar Bentestuen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1057 FG: 1008 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1980 gram pilsner malt 1420 gram hvete malt 1000 gram hvete flak malt 660 gram torrified hvete malt 150 gram spray malt (til starter) [B]Humle og krydder[/B] 27 gram East kent goldings alfa 4.4% i 60 minutter 32 gram appelsinskall i 5 minutter 16 gram koriander (knust) i 5 minutter 5 gram Saaz alfa 2.8 % i 5 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 51 grader i 10 minutter 67 grader i 45 minutter 78 grader i 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 400 Gjærmengde: 1 rør 1.5 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret to uker på 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2013 Flasket: 23. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N