Brygger: Vidar Bentestuen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1057
FG: 1008
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1980 gram pilsner malt
1420 gram hvete malt
1000 gram hvete flak  malt
660 gram torrified hvete malt
150 gram spray malt (til starter)

[B]Humle og krydder[/B]
27 gram East kent goldings  alfa 4.4%    i 60 minutter
32 gram appelsinskall                            i   5 minutter
16 gram koriander (knust)                       i   5 minutter 
5 gram Saaz                        alfa 2.8 %   i   5 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
51 grader i 10 minutter
67 grader i 45 minutter
78 grader i  5 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 400
Gjærmengde: 1 rør  1.5 liter starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret to uker på 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. februar 2013
Flasket: 23. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N