Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1086 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 4400 g Maris Otter Pale Malt 5 EBC 4400 g Dark Brown Sugar 80 EBC 1500 g [B]Humle og krydder[/B] Styrian Golding 9.4% alpha 30 g 60 minutes Styrian Golding 1.7% alpha 58 g 15 minutes Hallertauer 2.5% alpha 40 g 15 minutes Fuggle 5.1% alpha 20 g 1 minutes Hallertauer Mittelfruh 3% alpha 20 g 1 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk på 50 grader i 10 min. Meskes på 66 grader, mesk i 90 min. Utmesk 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 3787 Belgian Trappis Gjærmengde: stor starter Informasjon om gjæring: Sukker tilsettes gradvis. OG før tilsetning av sukker skal være 1071. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2015 Flasket: 28. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F