Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1086
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC	 	3	EBC	 	4400	g
Maris Otter Pale Malt	 	5	EBC	 	4400	g
Dark Brown Sugar	 	80	EBC	 	1500	g

[B]Humle og krydder[/B]
Styrian Golding	9.4%	alpha	 	30	g	 	60	minutes
Styrian Golding	1.7%	alpha	 	58	g	 	15	minutes
Hallertauer	2.5%	alpha	 	40	g	 	15	minutes
Fuggle	5.1%	alpha	 	20	g	 	1	minutes
Hallertauer Mittelfruh	3%	alpha	 	20	g	 	1	minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk på 50 grader i 10 min. Meskes på 66 grader, mesk i 90 min. Utmesk 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3787 Belgian Trappis
Gjærmengde: stor starter
Informasjon om gjæring:
Sukker tilsettes gradvis. OG før tilsetning av sukker skal være 1071.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2015
Flasket: 28. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F