Brygger: Jone Andreas Berg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1069 FG: 1016 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 155,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8710 gram maris otter 280 gram crystal 120 280 gram flaket hvete [B]Humle og krydder[/B] 40 gram simcoe 60 min 40 gram simcoe 45 min 40 gram simcoe 30 min 81 gram east kent golding 15 min 80 gram fuggles 0 min 40 gram simcoe etter 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] 1 tsp irish moss 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min 74 grader batch sparging 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs London Ale WLP13 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Starter 12 timer på 22.5 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. januar 2013 Flasket: 13. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N