Brygger: Jone Andreas Berg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1069
FG: 1016
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 155,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8710 gram maris otter
280 gram crystal 120
280 gram flaket hvete

[B]Humle og krydder[/B]
40 gram simcoe 60 min
40 gram simcoe 45 min
40 gram simcoe 30 min
81 gram east kent golding 15 min
80 gram fuggles 0 min
40 gram simcoe etter 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tsp irish moss 10 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min
74 grader batch sparging 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs London Ale WLP13
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Starter 12 timer på 22.5 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. januar 2013
Flasket: 13. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N