Brygger: Halvor Willadssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1054
FG: 1014
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3 kg pilsnermalt
1,5 kg mørk munchener
0,2 kg carapils

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh 55 g 75 min
Tettnang 35 g 75 min
Hallertauer Mittelfruh 45 g 3 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc 1/2 tablett
CaSO4 2 g
CaCl2 4 g
Servomyces 2 g

[B]Meskeinformasjon[/B]
50 c 10 min
64 c 45
78 c 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 830
Gjærmengde: Etter MrMalty
Informasjon om gjæring:
Gjæret 3 uker på 9 c med gradvis økning til 12 c.

Diacetyl rest 16 grader 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. desember 2014
Flasket: 25. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N