Brygger: Halvor Willadssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1054 FG: 1014 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3 kg pilsnermalt 1,5 kg mørk munchener 0,2 kg carapils [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 55 g 75 min Tettnang 35 g 75 min Hallertauer Mittelfruh 45 g 3 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc 1/2 tablett CaSO4 2 g CaCl2 4 g Servomyces 2 g [B]Meskeinformasjon[/B] 50 c 10 min 64 c 45 78 c 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 830 Gjærmengde: Etter MrMalty Informasjon om gjæring: Gjæret 3 uker på 9 c med gradvis økning til 12 c. Diacetyl rest 16 grader 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. desember 2014 Flasket: 25. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N