Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1089 FG: 1024 Mengde vørter: 37,0l Mengde ferdig øl: 29,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 56 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich 2: 7500 Gr. Pilsnermalt: 5000 Gr. Crystalmalt: 750 Gr. Carared: 700 Gr. Carafa 3: 250 Gr. [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Hersbrucker 3.1% pellets 60 min. Hallertau Mittelfruh 4.6% pellets 20 min. Hallertau Mittelfruh 4.6% pellets 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss: 12 Gr. 15 min. Gjærnæring: 1 ts. 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 69 C. 80 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Gjærmengde: 0,5 liter Slurry Informasjon om gjæring: 28 dager 9 C. 4 dager 22 C. [B]Kommentarer[/B] Lagret 3 år og 3 måneder. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. november 2011 Flasket: 19. desember 2011 Filtrert: Nei Karbonering: F