Brygger: Øyvind Monsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1060 FG: 1015 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 83 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Golden Promise Pale Malt 5 EBC 4500 g Flaked Oats 4 EBC 600 g Cara Crystal 120 EBC 300 g Pale Chocolate Malt 675 EBC 300 g Roasted Barley 1450 EBC 150 g Black Malt 1500 EBC 150 g [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 5.2 % 40 g 60 min East Kent Golding 5.2 % 25 g 30 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 67 °C 60 min Mash step 77 °C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 London Ale Gjærmengde: 1 pk - 2,5 l starter Informasjon om gjæring: Fermentation WLP013 London Ale 18 °C 5 days Fermentation No yeast added 21 °C 9 days [B]Kommentarer[/B] 400 g av havregrynene er ristet i ovn til de ble lysebrune. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2017 Flasket: 18. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N