Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale OG: 1,060 FG: 1,014 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4995 gr. Pale Ale, Maris Otter, EBC 5 333 gr. Pale crystal Malt, EBC 70 222 gr. Crystal malt hel, EBC 400 500 gr. Spraymalt , ekstra lys, EBC 8 [B]Humle og krydder[/B] 35 gr. Northern Brewer 2013, IBU 6,07, tid 01:00 35 gr. Challenger 2013, IBU 5,8, tid 00:10 5 gr. Northern Brewer 2013, IBU 6,07, tid 00:00 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 67 grader Mesking 69 grader 75 min. Skylling 78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Dry English A Gjærmengde: 2 rør via starter Informasjon om gjæring: 14 dager på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. september 2014 Flasket: 10. oktober 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F