Brygger: Odin Lein Strand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1056 FG: 1013 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 55,0 Beregnet farge: 68 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Palemalt Munich II Havregryn Biscuit malt Crystal 150 Pale chocolate Black malt Carafa III [B]Humle og krydder[/B] Colombus [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 65c i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp013 Gjærmengde: 297 billioner celler Informasjon om gjæring: Gjæret 3 første dagene på 18c 11 dager på 20c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. november 2016 Flasket: 21. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F