Brygger: Odin Lein Strand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1056
FG: 1013
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 55,0
Beregnet farge: 68 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Palemalt 
Munich II
Havregryn 
Biscuit malt 
Crystal 150 
Pale chocolate
Black malt 
Carafa III

[B]Humle og krydder[/B]
Colombus

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 65c i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp013
Gjærmengde: 297 billioner celler
Informasjon om gjæring:
Gjæret 3 første dagene på 18c 
11 dager på 20c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. november 2016
Flasket: 21. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F