Brygger: Per Arne Nonsvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,082
FG: 1,021
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 46 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
46,2 % Pilsnermalt
35,9 % Munichmalt
6,0 % Aromaticmalt
5,1 % Carared
4,3 % Melanoidinmalt
2,6 % Chocolatemalt

[B]Humle og krydder[/B]
50 gram Magnum 12,5 % 60 minutter
10 gram Magnum 12,5 % 45 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 65 °C i 70 min.
Utmesk 78 °C i 10 min

Dobbelmesk i Speidel

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 1 rør i starter
Informasjon om gjæring:
28 dager 10 °C
6 dager 18 °C
3 dager coldcrash 5 °C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. mars 2016
Flasket: 18. april 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N