Brygger: Marius Høye Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1038
FG: 1008
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 95 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000 gram Maris Otter
4000 gram Bohem Pils malt
1000 gram Roasted Barley
280 gram Dark Crystal malt
270 gram Roasted Wheat
400 gram bordsukker

[B]Humle og krydder[/B]
60 gram Fuggles 6,5% 60 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1t @ 68grC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 200 bill celler
Informasjon om gjæring:
Gjæret 15 dager ved 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Naturlig karbonert, lav effektivitet pga dette var second runnings.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. oktober 2012
Flasket: 9. november 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N