Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1038 FG: 1008 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 95 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 gram Maris Otter 4000 gram Bohem Pils malt 1000 gram Roasted Barley 280 gram Dark Crystal malt 270 gram Roasted Wheat 400 gram bordsukker [B]Humle og krydder[/B] 60 gram Fuggles 6,5% 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1t @ 68grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 200 bill celler Informasjon om gjæring: Gjæret 15 dager ved 20 grader [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert, lav effektivitet pga dette var second runnings. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. oktober 2012 Flasket: 9. november 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N