Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1,042 FG: 1,012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 3,9% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 67 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Mild ale malt (thomas fawcett), 2900 g Roasted Barley, 400 g Flaked Barley, 800 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 12.0 % 27 g 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65*C i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp007 Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 2 uger ved 18 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2017 Flasket: 15. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F