Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1,042
FG: 1,012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 3,9%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 67 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Mild ale malt (thomas fawcett), 2900	g	
Roasted Barley, 400	g	
Flaked Barley, 800	g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum	12.0	%	27	g	60	min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65*C i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp007
Gjærmengde: starter
Informasjon om gjæring:
2 uger ved 18 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2017
Flasket: 15. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F