Brygger: Per Egil Kummervold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: Honey OG: 1,066 FG: 1,004 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8,50 kg Pale Malt (2 Row) Bel 1,80 kg Wheat, Flaked ( 0,45 kg Caramel/Crystal Malt - 0,45 kg Munich Malt 0,03 kg Roasted Barley 0,50 kg Honey [B]Humle og krydder[/B] 100,00 gm Tettnang 50,00 gm Styrian Goldings [B]Andre ingredienser[/B] 5,00 gm Yeast Nutrient 1,00 tsp Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min Protein Rest Add 29,29 L of water at 54,0 C 50,0 C 75 min Saccharification Heat to 65,6 C over 15 min 65,6 C 10 min Mash Out Heat to 75,6 C over 10 min 75,6 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast Labs #3724 Gjærmengde: 2 pkg Informasjon om gjæring: 24 degrees [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. juni 2014 Flasket: 19. august 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N