Brygger: Per Egil Kummervold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser: Honey
OG: 1,066
FG: 1,004
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8,50 kg	Pale Malt (2 Row) Bel 
1,80 kg	Wheat, Flaked (
0,45 kg	Caramel/Crystal Malt - 	
0,45 kg	Munich Malt 
0,03 kg	Roasted Barley 
0,50 kg	Honey

[B]Humle og krydder[/B]
100,00 gm	Tettnang 
50,00 gm	Styrian Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
5,00 gm	Yeast Nutrient
1,00 tsp	Irish Moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min	Protein Rest	
Add 29,29 L of water at 54,0 C	50,0 C

75 min	Saccharification	Heat to 65,6 C over 15 min	65,6 C

10 min	Mash Out	Heat to 75,6 C over 10 min	75,6 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast Labs #3724
Gjærmengde: 2 pkg
Informasjon om gjæring:
24 degrees

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. juni 2014
Flasket: 19. august 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N