Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1,052 FG: 1,006 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner, Hvetemalt, Acidmalt [B]Humle og krydder[/B] Ingen! [B]Andre ingredienser[/B] Protofloc og gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 66gr i 60 min + utmesk 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Se nedenfor Gjærmengde: Varierer på type. Informasjon om gjæring: Gjær: WLP677, 645, 566, Melange og Amalgamation. 14 dager på 19 gr. Langtidsgjæring ett år. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2017 Flasket: 14. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N