Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1,052
FG: 1,006
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner, Hvetemalt, Acidmalt

[B]Humle og krydder[/B]
Ingen!

[B]Andre ingredienser[/B]
Protofloc og gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
66gr i 60 min + utmesk 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Se nedenfor
Gjærmengde: Varierer på type.
Informasjon om gjæring:
Gjær: WLP677, 645, 566, Melange og Amalgamation.

14 dager på 19 gr. Langtidsgjæring ett år.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2017
Flasket: 14. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N